Wi-Tek Trådløs nettverksbro 5 GHz, 5 km rekkevidde

  • 2 695,-
Lagerbalanse: 1 stk.
Artikkelnummer: wi-cpe513p-kit
EAN: wi-cpe513p-kit
Del

Internett mellom to hus uten kabling. Komplett sett med wifi sender og mottaker. Perfekt for WiFi mellom bygg eller profesjonell kameraovervåkning i nabobygget uten behov for kabling.

  • Plug&Play oppsett og innstallasjon
  • Del Internett mellom to bygg
  • Med PoE utganger for overvåkningskamera
  • 5 kilometer rekkevidde (fri sikt)

Et revolusjonerende og “rett-ut-av-boksen” produkt som gir deg WiFi mellom to bygg uten å strekke kabel mellom byggene. De to retningstyrte WiFi forsterkerne er produktet for deg som har behov for WiFi mellom bygninger – med en trådløs rekkevidde på opptil 5 KM ved fri sikt.

Komplett sett som er ferdig konfigurert, og med enkel installasjon alle klarer.

Slik fungerer det

Med i settet følger alt du trenger med foruten nettverkskabler.

Fest antennene på vegg eller stolpe (festeutstyr for stolpe følger med) slik at enhetene har fri sikt mot hverandre. Koble nettverkskabler til hver antenne – og du har trådløst nettverk mellom to bygg.

Antennene gir deg en teoretisk hastighet på opptil 300Mbps, og muligheten for trådløs nett mellom to hus uten behov for kabling.

Info: Beregn ca. 30-40% hastighetstap, avhengig av lokale forhold, avstand osv.

Enkelt oppsett

Hovedbygg (hvor du har internett): Nettverkskabel fra router/nettverk inn i medfølgende PoE-injektor – videre en nettverkskabel fra PoE-injektor til antennen. Antennen får dermed både strøm og nettverk via èn og samme nettverkskabel.

Mottaker antenne: Nettverkskabel fra PoE-injektor (følger med) til antennen. Nettverkskabel fra PoE-injektoren til f.eks. et overvåkningskamera, en PoE-switch eller router.

Overvåkningskamera (PoE) ved behov for kameraovervåkning: Nettverkskabel direkte fra mottaker antennen til kameraet. Kameraet får både strøm og nettverk fra èn og samme nettverkskabel. Eventuelt nettverkskabel fra antennen og til en PoE Switch for overføring av data fra opptil 20 kameraer.

Så fort du har satt opp antennene og koblet til nettverkskablene vil kameraet ha internett og være klart til standard oppsett via app/programvare eller hentes opp i din NVR.

Router: Med en WiFi-router koblet til mottaker antennen har du nå internett i det nye bygget. Sett opp WiFi nettverk og passord på den nye routeren og surf i vei!

Allsidig, enkelt og profesjonelt

Wi-Tek antennene erstatter nettverkskabel mellom to bygninger, og muliggjør å sende wifi mellom bygninger (internett) og ikke minst kameraovervåkning i nabobygget uten behov for kabling.

De benytter seg av avansert trådløs kommunikasjon for overføring av data over lange avstander. Enten via antenne til antenne, eller antenne til flere antenner.

Wi-Tek antenner er enkle å sette opp og parres automatisk sammen ved hjelp av et display på hver antenne. Wi-Tek sine antenner er like populære blant profesjonelle installatører til bruk for kameraovervåkning, som til vanlige boligeiere og gårdsbruk med en driftsbygning uten internett.

Antennene kan brukes både innendørs og utendørs, er IP65 sertifiserte og testet helt ned til -30 grader celsius.

Med PoE holder det med èn nettverkskabel til hver antenne, som fører både strøm og nettverk i samme kabel. PoE-injektorer følger med.

Hva trenger jeg i tillegg?

Det eneste du trenger i tillegg er nettverkskabler fra routeren din og til antennene.

Mottakerantennen må kobles direkte til et nettverkspunkt i form av en trådløs router e.l. og på den måten kan du enten skape et nytt trådløst nettverk i bygget du ønsker Internett i, eller sette opp en aksesspunkt for å benytte deg av samme nettverk som i hovedbygget.

Wi-Tek antenner og kameraovervåkning

Med Wi-Tek retningstyrte nettverks antenner er det enkelt å legge til ett eller flere overvåkningskameraer i et eksisterende kamerasystem. Med en driftsbygning, stolpe, eller område med tilgang på strøm trenger du bare en antenne i fri sikt til avsender-antennen.

Ettersom Wi-Tek antennene kommer med dedikert PoE utgang til et overvåkningskamera kan du både gi både nettverk og strøm til kameraet direkte fra antennen. Eller du kan koble til en PoE switch å sende data tilbake til sender-antennten fra opptil 20 kameraer.

Punkt til multipunkt

Har du flere bygninger med behov for eksempel ett kamera pr. lokasjon? Ingen problem. Benytt deg av Wi-Tek sin Point til Multipoint funksjon. Med en enkel bryter bestemmer du hva slags modus dine antenner skal være i.

Wi-Tek Cloud Management

Som med flere Wi-Tek nettverksprodukter støtter også deres trådløse nettverksantenner Wi-Tek Cloud. Logg inn via nettleser og ha tilgang til oppsett og mer avanserte innstillinger ved behov.

Dette følger med i pakken

  • 2 stk. antenner
  • 2 stk. PoE-injektorer
  • 2 stk. Stolpefester
  • 2 stk. Nettverkskabler
  • 1 stk. Hurtigguide

Spesifikasjoner

Strømforsyning 48V PoE-injektor (medfølger)
Størrelse og vekt (antenne)259×88×51 mm, 0,41 kg
Størrelse og vekt (pakke)342×106×98 mm, 1,6 kg
Trådløs standard IEEE 802.11a/n
Trådløs overføringshastighet Opptil 300Mbps
Frekvensområde 5180 - 5825 MHz
Støtte for Wi-Tel CloudJa